Kérje hírlevelünket!                Név:     Email:
 

1066 Budapest,
Teréz krt. 38.

Telefon: 06 1 430-0266
Fax: 06 1 430-0267
Mobil: 06 30 411-2875
Email:
info--.at.--outdoorcsapatepites.hu

Csapatépítő játékok

A csapatépítő játékok leginkább abban különböznek a csapatépítő tréningektől, hogy míg utóbbiak egy szűkebb kör – jellemzően közép- vagy felsővezetők –bizonyos készségeinek, kompetenciáinak fejlesztésére szolgálnak, addig a csapatépítő játékok a munkatársak számára a könnyed kikapcsolódást jelentik, illetve a közösen megszerzett élmények pozitív hatását hordozzák.

A csapatépítő játékok célja, hogy a munkatársak jól érezzék magukat, az együtt, szórakozással töltött időt tartalmasan, a megszokott munkahelyi körülmények közül kiszakadva töltsék. A csapatépítő játékok emellett arra is jó alkalmat adnak, hogy a kollégák új oldalukról ismerhessék meg egymást.

Bár a csapatépítő játékok elsődleges funkciója a vállalat dolgozóinak szórakoztatása, kétségtelen, hogy további előnyöket is hordoznak magunkban a szervezet hatékony működése szempontjából is. A játékos és olykor szokatlan csapatépítő feladatok hozzájárulnak a résztvevők közti együttműködés és kommunikáció javulásához, illetve növelik a céggel szembeni lojalitást is.

A cégünk által szervezett csapatépítő játékok között a könnyed feladatoktól kezdve a túlélő kalandokig minden megtalálható. Kínálatunkból már csak meg kell találni a csapat igényeihez leginkább illeszkedőt, melyhez sokéves tapasztalatunkat is felkínálva szívesen nyújtunk segítséget.

Játékajánlataink »

Híreink

Mitől lesz hatékony a csapatépítés?

Teszt hír Az Egyesült Királyságban végzett 2009-es felmérés …

Bővebben »


Szállásajánlataink

Bővebben »