Kérje hírlevelünket!                Név:     Email:
 

1066 Budapest,
Teréz krt. 38.

Telefon: 06 1 430-0266
Fax: 06 1 430-0267
Mobil: 06 30 411-2875
Email:
info--.at.--outdoorcsapatepites.hu

Csapatépítő tréning

Kutatások szerint egy munkavállaló egyéni eredményeinek csupán mintegy 15%-a írható a szakmai tudása javára, míg a fennmaradó 85% az emberi érintkezés területen mutatott készségeinek köszönhető.

 

Amikor egy cég legfőbb erőforrásait munkatársai jelentik, a cégen belüli csapatmunkán túl manapság szükség van új vezetési és együttműködési technikák elsajátítására, a problémák, konfliktusok professzionális kezelésére is.  Éppen ezért a beosztottak egyéni és csoportos képzése, önismereti, kommunikációs, konfliktuskezelési és egyéb fejlesztése kiemelkedő jelentőséggel bír.

A csapatépítő játékok célja, hogy a munkatársak jól érezzék magukat, az együtt, szórakozással töltött időt tartalmasan, a megszokott munkahelyi körülmények közül kiszakadva töltsék. A csapatépítő játékok tehát a könnyed kikapcsolódást jelentik a munkatársak számára, illetve a közösen megszerzett élmények pozitív hatását hordozzák.

 

Bár a csapatépítő játékok elsődleges funkciója a vállalat dolgozóinak szórakoztatása, kétségtelen, hogy további előnyöket is hordoznak magunkban a szervezet hatékony működése szempontjából is, hiszen arra is jó alkalmat adnak, hogy a kollégák új oldalukról ismerhessék meg egymást. A játékos és olykor szokatlan csapatépítő feladatok ezáltal hozzájárulnak a résztvevők közti együttműködés és kommunikáció javulásához, illetve növelik a céggel szembeni lojalitást is.

A csapatépítő tréningek során a résztvevőknek kis létszámú csoportokban olyan
mesterségesen létrehozott szituációkat kell megoldaniuk, melyek aztán a valódi üzleti gyakorlatban készség szinten is alkalmazhatóak. A feladatok sikeres megoldásához az egyéni képességek használata önmagában nem elegendő, hiszen azok eredményes teljesítése csak összehangolt csapatmunkával, hatékony kommunikációval, egymás segítésével valósítható meg.

Csapatépítő tréningjeink az alábbi területeken nyújtanak kiemelkedő eredményeket:

A cégünk által szervezett csapatépítő játékok között a könnyed feladatoktól kezdve a túlélő kalandokig minden megtalálható. Kínálatunkból már csak meg kell találni a csapat igényeihez leginkább illeszkedőt, melyhez sokéves tapasztalatunkat is felkínálva szívesen nyújtunk segítséget.

 

Kérje cégére szabott ajánlatunkat!

 

 

Híreink

Mitől lesz hatékony a csapatépítés?

Teszt hír Az Egyesült Királyságban végzett 2009-es felmérés …

Bővebben »


Szállásajánlataink

Bővebben »